Halve bollen

Totaal 7 artikelen
Gesorteerd op:

Wees creatief met chocolade en maak overheerlijke nagerechten

Met de chocolademallen van Habitas maak jij voortaan nagerechten als een échte patissier. Deze halve bollen zijn perfect voor het maken van halve óf hele chocoladebollen. Zo maak jij allerlei chique chocoladetoetjes voor verjaardagen, speciale gelegenheden en de feestdagen.

Experimenteer met allerlei maten, kleuren en vullingen. Maak bijvoorbeeld indruk op je gasten met een zelfgemaakte chocolate sphere dessert of een chocolate bomb. Of maak chocoladeballetjes die voor de helft bestaan uit pure chocolade en de helft uit witte chocolade. De halve bollen met vlakke bodem van Decora zijn ideaal om kommetjes van chocolade te maken die rechtop kunnen staan. Vul deze chocoladebakjes met (een combinatie van) mousse, ijs, fruit, amandelbavarois, crumble, ganache of gekarameliseerde nootjes en geniet van het prachtplaatje en de geweldige smaakexplosies. 

Wil jij meer chocoladekunstwerkjes creëren? Met onze siliconen mallen maak je snel en eenvoudig de meest gedetailleerde 3D vormpjes en decoraties van chocolade. Of maak je eigen chocolade repen waar je heerlijk op de bank van kunt genieten.