Keukentextiel

Totaal 395 artikelen
Gesorteerd op:

Met het juiste textiel geef je je keuken een persoonlijke touch

Keukentextiel is onmisbaar in de keuken. Schortenovenwanten, placemats, tafelkleden en onderzetters zijn spullen die bij jou thuis in de kastlade moeten liggen. Het is niet alleen heel praktisch, maar je kleedt je keuken er ook mee aan. Een mooi en goed zittend keukenschort dat je beschermt tegen de rondvliegende spetters? En je de chef-de-cuisine laat voelen? Te mooi om waar te zijn?

Helemaal niet! Bij Habitas Online maken we graag dromen waar. Bij ons vind je prachtige en mooie  keukenschorten van bijvoorbeeld het merk Ladelle. Een theedoek of ovenwantschoenen nodig? Waar ben je naar op zoek? Een theedoek met een leuke print of in een eenvoudige kleur? Wat jij zoekt, hebben wij. Dan zijn wij nog niet klaar! Een goed gerecht opgediend aan een mooie opgedekte tafel is wat jij graag wil. Onze onderzetters, placemats en tafelkleden maken het feestje helemaal af. 

Functioneel, stijlvol en passend bij het interieur. Wij hebben een breed assortiment aan keukentextiel. Heb je je vragen of ben wil je wat advies?  Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wist je trouwens dat wij naast keukentextiel ook een breed aanbod hebben in badkamer accessoires?