Frituren & Elektrische kokers

Totaal 59 artikelen
Gesorteerd op:

Functionele apparaten om het leven makkelijker te maken

Van kookplaten tot friteuses en van slowcookers tot rijstkokers. Onze handige frituur en elektrische kookoplossingen maken het allemaal een stukje makkelijker. Trek in een frietje of andere snack? Met een van onze handige friteuses maak je de lekkerste frietjes direct klaar. Op zoek naar een gezonder alternatief met meer mogelijkheden? De hetelucht friteuses zijn een uitkomst! Wil je niet nadenken over dingen zoals de kooktijd van de aardappelen en tegelijkertijd de bereiding van een stukje vlees? Je wilt een lekkere maaltijd, maar niet teveel tijd kwijt zijn aan de voorbereiding. Met de slowcookers van Habitas Online doe je de ingrediënten in het apparaat, kies je voor low of high en stel je de bereidingstijd in. Dan is het wachten tot de maaltijd klaar is. Geen gestuntel meer in de keuken. 

De functionele keukenapparaten van Habitas Online verdienen hun plekje de keuken. Je krijgt weer zin om te koken en bent verzekerd van een lekkere en gezonde maaltijd. Heb je toch nog wat tijd over en wil je experimenten met leuke recepten? Bekijk eens ons assortiment aan kookboeken. Leuke kook- en bakboeken: van Aziatisch tot Zuid-Amerikaans. Ben je een echte bakfanaat? Bekijk dan onze handige keukenmachines en mixers. Met deze handige keukenapparaten maak je de heerlijkste creaties en tover je gegarandeerd een glimlach op je eigen gezicht. 

Nieuwgierig geworden of heb je vragen over een van onze eigen producten? Neem contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice! Wij staan je graag te woord en helpen je verder op weg.