Broodbereidingen

Totaal 33 artikelen
Gesorteerd op:

Met de juiste apparaten kun je brood maken, bakken of roosteren

Eigen brood maak je gemakkelijk met een van onze handige broodbakmachines. Met onze handige tosti-apparaten maak jij de lekkerste tosti’s en met onze fraaie broodroosters kan jij je brood roosteren en tosti’s maken. ‘Maak je brood, bak je brood en rooster je brood, is waar wij voor staan. Met onze handige apparaten is het bereiden en klaarmaken van brood nog nooit zo makkelijk en leuk geweest. 

Bij Habitas Online hebben we een breed assortiment voor de brood- en thuisbakker. Naast broodbakmachines, tosti-apparaten en broodroosters hebben we nog veel meer handige bakaccessoires. Ben jij een echte bakkoning of -koningin? Bekijk dan eens ons assortiment in keukenmachines en mixers en kookboeken.  Heb je niet zoveel tijd? Het is belangrijk dat je je brood goed bewaard, zodat het langer goed en vers blijft! Bekijk eens handige oplossingen in bewaren en onderweg. Je vindt het misschien ook interessant om te weten hoe je snel en gemakkelijk een gezonde maaltijd kan klaarmaken. Onze slowcookers en stomers zijn hiervoor ideaal! 

Ben je nieuwsgierig geworden? Of heb je een vraag over een van onze producten? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van de klantenservice. We staan je graag te woord en helpen je verder op weg!