Het ideale apparaat voor de thuisbakker

Vergeet die spierpijn die je overhoudt aan het opkloppen van het beslag en het kneden van het deeg met de hand. Onze elektrische handmixers doen het werk voor jou. Een handmixer bestaat uit een gedeelte waarin de motor zit en uit losse opzetstukken. Meestal zijn dit twee gardes, deeghaken en andere accessoires. Het mixen met een handmixer gebeurt vaak in een mengkom. Jouw deeg of beslag is nog nooit zo lekker en luchtig geweest. Ideaal voor de thuisbakker! 

Onze handmixers hebben verschillende snelheden en zijn uitgerust met diverse accessoires. Het merk Dualit heeft prachtige handmixers in verschillende kleuren. Ben je niet alleen een zoetekauw? Geen zorgen! De handmixers zijn ook te gebruiken om soep te maken of andere lekkere dingen. De handmixers hebben namelijk eenvoudige opzetstukken die apart gebruikt kunnen worden. 

Voel jij je nu net zo’n prins of prinses in de keuken als wij? Ben je misschien op zoek naar een staafmixer? De staafmixers zijn licht en compact. Of zoek je naar een ander alternatief? Onze blenders zijn ideaal om te blenden en pureren. Wij hebben het allemaal bij Habitas Online.