Koken

Totaal 4949 artikelen
Gesorteerd op:

Als koken een 'way of life' is geworden

Het is een bezigheid welke menig fijnproever en Bourgondiër het liefst zo vaak mogelijk doet: koken. Niet voor niets stroomt de televisie over met kook- en bakprogramma’s om je de fijnste kneepjes te leren over voedselbereidingen, snijtechnieken of de combinatie van wijnen en spijzen. Koken is een breed begrip en gaat zó veel verder dan simpelweg een kookpannetje op het vuur zetten. Nee, het is een way of life geworden welke steeds meer door mensen wordt gezien als een leuke hobby dan ‘het moeten eten’. We nemen er de tijd voor en staan dan ook graag in de keuken om te experimenteren met mooie ingrediënten. Maar heb jij eigenlijk wel alles in huis om dit tot een succes te maken?

Een keuken is nooit compleet en dat merk je pas als je aan de slag gaat in jouw domein. Een garde die de zwaarste cakebeslagen met gemak aan kan, een fantastisch koksmes welke zijn beste tijd gehad heeft en aan vernieuwing toe is of een mooie kurkentrekker welke het perfecte cadeau vormt voor een aankomende housewarmingparty. Het zijn maar een drietal voorbeelden van hoe breed de term koken eigenlijk is. Alle facetten welke ook maar enigszins met voeding en dranken te maken hebben komen namelijk aan bod.

Bij Habitas vind je de mooiste merken welke nauwkeurig worden uitgezocht op functionaliteit en kwaliteit. Fantastische messen van Diamant Sabatier, hoge kwaliteit gegoten aluminium pannen van Woll of voorraadpotten van Kela om al jouw granen of pasta’s te bewaren. Wie een blik werpt op het gigantische assortiment zal hierna nog maar één gedachte hebben: boodschappen doen en aan de slag in de keuken!