Schoonmaken

Totaal 435 artikelen
Gesorteerd op:

Hoe ga jij de strijd aan met al het vuil in de keuken?

Lijkt het alsof er een bom is ontploft nadat jij gekookt hebt? Weet jij niet hoe je die oorlog in de keuken gaat winnen? Het keukenblad en spullen waarmee eten wordt bereid, moet je dagelijks schoonmaken. De keuken is een plek waar bacteriën zich snel verspreiden en dit wil je graag schoon houden. Een keukenrolhouder is de beste vriend in de strijd tegen hardnekkige vlekken. Scheur een stukje keukenpapier af en veeg het oppervlak schoon. De keukenrolhouders van Kela zijn functioneel en prachtig in design.

Daarna ben je helaas nog niet klaar, want dan begint de afwas. Wij weten als geen ander dat niet alle producten in de afwasmachine mogen. Het afwassen moet helaas met de hand. Geen zorgen! Gelukkig heeft Kitchencraft handige afwasborstels die het werk voor jou het doen. Met onze handige theedoeken droog je natte glazen borden direct af of je zet het allemaal in afwasrek. Is het allemaal droog? Dan ruim je het droge bestek direct op in een van onze handige bestekbakken.

Je bent klaar! De oorlog is gewonnen. Naast handige schoonmaakartikelen, hebben wij onder andere een breed assortiment in keukentextiel en afvalemmers. Ben jij benieuwd naar hoe wij je verder kunnen helpen? Bekijk ons hele assortiment.