Keukenmachines

Totaal 14 artikelen
Gesorteerd op:

Met onze keukenmachines ben jij de volgende meesterbakker

Een keukenmachine is een elektrisch keukenapparaat dat je helpt bij het kneden, mengen en kloppen van ingrediënten. Een keukenmachine wordt vaak gebruikt voor brooddeeg, taarten en andere bakcreaties. Je doet heel eenvoudig alle ingrediënten in de mengkom en de keukenmachine doet de rest van de werk. De meeste keukenmachines komen met diverse opzetstukken en kun je op verschillende standen gebruiken. Genoeg mogelijkheden om je uit te leven in de keuken. Het merk Wartmann heeft prachtige keukenmachines. Functioneel in gebruik en gemakkelijk schoon te maken.

Een ander alternatief voor de keukenmachine is de handmixer. De handmixer kneed, mengt en klopt, net zoals de keukenmixer, alle ingrediënten. Een handmixer heeft over het algemeen een lager vermogen en het kneden van beslag of het kloppen van slagroom doe je door de handmixer in de hand te houden. Belangrijk om te weten is dat er nog wel eens verwarring ontstaat tussen staafmixers, keukenmachines en handmixers. Keukenmachines en handmixers worden vooral gebruikt bij het bakken en beide mixers doen hetzelfde werk met hetzelfde resultaat. Staafmixers zijn kleine en compactere mixers die je vooral gebruikt om je ingrediënten fijn te maken.

Heb je meer vragen? Neem gerust contract op met een onze medewerkers van de klantenservice. Zij staan je graag te woord en informeren je verder over het gebruik van staafmixers, handmixers en keukenmachines. Ben je nog niet klaar met winkelen? Wij hebben naast een breed assortiment aan keukenmachines en mixers ook een ruim aanbod in juicers en blenders. Bij  Habitas Online hebben we het allemaal!