
Pizza's met Boska(as)
Een lekker pizza heeft een luchtige, knapperige bodem en niet teveel toppings. Veel, natte ingrediënten zorgen ervoor dat de bodem niet knapperig kan worden. Kies dus 3, maximaal 4 ingrediënten van goede kwaliteit en geniet van de pure smaken.
Een recept voor goed pizzadeeg vind je ook op de site onder het kopje nieuws! Veel plezier!











Hoe maak je een goede pizza?
Het geheim van een goede pizza zit in de bodem. Deze moet de tijd hebben gehad om goed te kunnen rijzen en vervolgens luchtig en krokant zijn afgebakken. Italianen beginnen daarom of de avond van te voren met het deeg of op de ochtend van de dag zelf.
Wat leg je op een pizza?
Hoe warm je pizza op?
Verwarm de pizza niet in de magnetron. Pak een koekenpan en zet deze op middelhoog vuur. Leg de pizza in de pan en bak een minuut of 2. Voeg nu een eetlepel water toe aan de pan en zet de deksel erop. Zet het vuur laag en laat het even stomen. Hierdoor krijg je een krokante pizza met gesmolten kaas.