Tosti-apparaten

Totaal 11 artikelen
Gesorteerd op:

Met een tosti-apparaat maak je je boterhammen net wat interessanter

Met een tosti-apparaat maak jij in een handomdraai de lekkerste tosti’s. Bij de aanschaf van een tosti-apparaat is het belangrijk om te letten of de functies en uitvoeringen. Er zijn namelijk heel veel verschillende apparaten op de markt. De meeste standaard tosti-apparaten zijn geschikt om twee tosti’s tegelijk te maken. Dit zijn de tosti-apparaten zoals wij deze in eerste instantie kennen. Maar tegenwoordig zijn er zelfs tosti-apparaten met wisselbare platen. Je kunt deze apparaten ook gebruiken om wafels en poffertjes te maken. De keuze hangt af van wat je met het keukenapparaat wilt bereiden. Met de mooie tosti-apparaten van Rommelsbacher zit je altijd goed. Deze apparaten maken heerlijke tosti’s en zien er ook nog eens fantastisch uit! 

Wist je trouwens dat je ook met een broodrooster heerlijke tosti’s kunt maken? Is een tosti-apparaat toch niet helemaal wat je zoekt? Met onze broodroosters zijn de mogelijkheden eindeloos. Heb je de smaak te pakken en wil je ook gaan beginnen met het maken van eigen brood? Wij hebben kookboeken met onwijs leuke en lekkere recepten. Daarnaast hebben we ideale broodbakmachines die voor jou het werk doen. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij nog meer in het assortiment hebben? Je kunt ons hele assortiment direct en gemakkelijk online vinden! Heb je een vraag over een van onze producten, neem dan contact op met een onze medewerkers van de klantenservice!