Tuindecoratie

Totaal 50 artikelen
Gesorteerd op:

Tover je tuin of balkon om tot een sfeervol paradijs

Wanneer het mooi weer is, zijn we vaak massaal buiten te vinden. Heerlijk ontspannen in de tuin een boek lezen of ’s avonds met familie en vrienden buiten dineren zijn hiervan enkele favoriete bezigheden. Maar of je nou een tuin of een balkon hebt; niemand vind het fijn om in een kale, grijze omgeving te zitten. Tijd om daar verandering in te brengen! Met de mooie tuindecoratie van Eva Solo heb je je tuin of balkon binnen no-time opgefleurd.

Wie graag tot in de late uurtjes buiten zit, kan niet zonder wat mooie sfeerverlichting. Kies voor een sfeervolle tafellamp die je makkelijk kunt verplaatsen of kies voor een leuke hanglamp waardoor je alle ruimte op tafel vrij hebt. Creëer wat leven in je tuin door leuke voederhuisjes op te hangen of neer te zetten. Samen met wat mooie bloempotten en een gieter is je tuin of balkon helemaal omgetoverd tot een sfeervol paradijs waar je uren in kunt doorbrengen.

Heb je ons grote assortiment aan barbecues en accessoires al gezien? Hiermee maak je van je tuin een heuse buitenkeuken en kun je de lekkerste gerechten op tafel zetten. Nodig familie en vrienden uit voor een gezellige barbecue avond en laat meteen je nieuwe tuin of balkon zien. Gegarandeerd gezelligheid!