Bloemen & blaadjes

Totaal 30 artikelen
Gesorteerd op:

De perfecte uitstekers om al je baksels op te fleuren

Bij Habitas vind je de meest uiteenlopende uitsteekvormen waarmee jij taarten, cupcakes, koeken en overige lekkernijen omtovert tot schitterende kunstwerken. Zo zijn deze uitstekers in bloemen- en bladfiguurtjes perfect om jouw kook- en bakcreaties op te fleuren!

Maak snel en eenvoudig de mooiste decoraties met de plunger cutters van KitchenCraft of PME Arts & Crafts. Rol fondant, marsepein of gum paste uit en steek met één druk op de knop de meest gedetailleerde patronen en vormen uit. Zo heb jij binnen een mum van tijd bladeren, zonnebloemen, gerbera’s, lotussen, margrieten en nog véél meer om mee aan de slag te gaan. 

Om net een stapje verder te gaan, kan je ook 3D rozen, lelies en madeliefjes maken! Steek een bloem- of bladfiguur uit fondant en laat deze gevouwen opdrogen. Of gebruik siliconen mallen om snel en eenvoudig gedetailleerde 3D versieringen te maken van chocola. Of gebruik de boeket spuitmondjes van Decora om slagroom in allerlei bloemvormen te spuiten. De keuze is reuze!

Leuk voor kinderen: snijd koekjesdeeg, wafels, pannenkoeken, sandwiches, beleg en fruit in allerlei bloem- en bladvormpjes. Zo heb jij bloeiende snacks op tafel die niemand kan weerstaan!