Bekende chefs

Totaal 41 artikelen
Gesorteerd op:

Ben jij al in bezit van een kookboek van je favoriete chef?

Wie in de namiddag of avond de televisie aanzet ontkomt er bijna niet aan: kookprogramma's. Of dit nu Masterchef of Heel Holland Bakt is, 24 Kitchen of de programma's van diverse chef-koks. Nederland zit aan de buis gekluisterd. Chef koks over heel de wereld laten graag hun eigen visie zien door middel van kookboeken. En laten we eerlijk zijn; een kijkje in de keuken van een sterren chef is altijd interessant en informatief. De koks nemen je mee in hun eigen keukens en laten je genieten van signatuur gerechten en de lekkerste internationale recepten. Zet jouw kookboek op een kookboeken standaard en ga aan de slag!

Kookprogramma's zijn dus hot en een bekend voorbeeld van een tv en chef-kok is Jamie Oliver. Deze Engelsman heeft een enorme staat van dienst en heeft inmiddels al 17 boeken uitgebracht. Deze boeken worden op dezelfde, makkelijke manier uitgelegd als op televisie en zijn hiermee razend populair bij de jongeren onder ons. Jamie heeft zelfs een eigen lijn met kookgerei, zo maak je bijvoorbeeld met de Jamie Oliver pizzasteen heerlijke krokante pizza’s of broden. Voor de mannen is Nigella Lawson natuurlijk een prettige verschijning. Zij staat vooral bekend om haar programma’s en kookboeken met de wat 'vollere' gerechten. Dankzij alle gezelligheid en warmte waarmee zij haar gerechten presenteert is ook het koken uit haar boeken natuurlijk een feestje.

Ook Nederlandse chefs mogen natuurlijk niet ontbreken in een kookboeken assortiment. We noemen een Rudolph van Veen, welke natuurlijk bekend werd door zijn optredens bij Life & Cooking. Inmiddels is deze meester patissier mede oprichter van 24 Kitchen en heeft ook hij de nodige boeken geschreven, welke gemakkelijk uitleggen hoe je mooie gerechten en desserts op tafel krijgt. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke chocolade bollen uit een vorm van Decora?