Juicers & Blenders

Totaal 27 artikelen
Gesorteerd op:

Maak in een handomdraai de lekkerste smoothies en sapjes

Het aanmeten van een gezonde levensstijl kan soms wel eens lastig zijn. Door het drukke tijdschema heb je niet altijd tijd om gezond te koken of betrap je jezelf er wel eens op dat je het ontbijt overslaat. Om jezelf goed te voelen, is goede voeding daarom belangrijk. Voldoende groente en vitamines is daarom natuurlijk ontzettend belangrijk. Wij kennen dit probleem ook, maar gelukkig hebben wij daarvoor de oplossing.  Een manier om gezond te eten, te kunnen variëren en waardoor meer tijd over is voor leuke dingen. Voor ons zijn onze blenders en juicers de ideale oplossing. Trek in een smoothie? Met een van onze blenders maak je in een handomdraai de lekkerste smoothies. Handje spinazie, halve banaan en wat rood fruit? Heerlijk! Simpel en makkelijk. Trek in een  gezond sapje? Doe een appel en wortel met een stukje gember in de slowjuicer en je begint de dag direct goed!

Varieer met recepten en meet jezelf een gezonde levensstijl aan. Wij garanderen je dat je energieker zult voelen. De mogelijkheden die je hebt zijn eindeloos. Neem eens een kijkje in ons assortiment en ga op zoek naar het product dat bij jou past.  Twijfel je tussen een sapcentrifuge of slowjuicer? Tussen een blender en een citruspers? Heb je vragen, stel die dan aan een van de medewerkers van de klantenservice! Wij helpen je graag verder op weg of informeren je graag over de lekkerste combinaties. 

Wist je dat wij naast een groot assortiment aan blenders en juicers nog meer handige apparaten hebben? Sta je graag in de keuken dan zijn van onze staafmixers echt een must-have. Ben je een thuisbakker? Dan mogen de keukenmixers niet in jouw assortiment ontbreken. Bekijk hier ons hele assortiment.