Slowjuicers

Totaal 8 artikelen
Gesorteerd op:

Haal het optimale uit je groente en fruit met een slowjuicer

Maar wat is eigenlijk een slowjuicer? Met een slowjuicer maak je sapjes van groente en fruit. Op langzame snelheid wordt het sap uit het fruit en groenten geperst. De pulp blijft over en alle smaak en vitaminen blijven behouden. Vaak wordt de vraag gesteld wat is het verschil met een blender en slowjuicer. Met een blender maak je heerlijke smoothies. Met een slowjuicer kun je alleen sapjes maken. Daarnaast ontstaat er soms verwarring tussen een slowjuicer en sapcentrifuge. Bij een sapcentrifuge gaat het fruit door een rasp en op die manier wordt de pulp en het sap van elkaar gescheiden. De pulp die achterblijft wordt vaak gebruikt bij het klaarmaken van andere lekkere dingen. Bij een slowjuicer wordt het fruit of groente door een kegel op een langzame maar efficiënte manier geperst . Een slowjuicer leveren over het algemeen meer sap op, maar het persen is tijdrovender. 

Doordat een slowjuicer langzaam perst komt er in tegenstelling tot een blender of sapcentrifuge weinig tot geen warmte vrij en blijven er meer vitamines en mineralen behouden. Een slowjuicer maakt weinig rotaties en zorgt hierbij voor een groot vitamine behoud. Het sap van een slowjuicer is tot wel 72 uur houdbaar. Het merk Versapers heeft prachtige slowjuicers die je helpen om het optimale uit het fruit en de groenten te halen. 

Bij Habitas Online hebben we een brede keus in slowjuicers. Naast slowjuicers hebben we ook functionele blenders en sapcentrifuges. Nieuwsgierig geworden? Bekijk ook ons hele assortiment aan keukenmachines. Heb je een vraag over een van onze producten, neem dan contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice!