Badhanddoeken

Totaal 54 artikelen
Gesorteerd op:

Met een goede badhanddoek zit je altijd goed

Gebruik je al jaren de zelfde badhanddoeken en zijn ze inmiddels versleten? Of begin je net en heb je nog geen badhanddoeken? Dan is het hoog tijd om eens een mooie nieuwe set aan te schaffen. Met de badhanddoeken van Kela zit je altijd goed. Deze hebben een afmeting van 70 x 140 cm en zijn gemaakt van 100% katoen. Vanwege zijn grote formaat nemen de badhanddoeken veel vocht op. Wikkel je na een warm bad dus gerust in een lekkere badhanddoek. Je zult zien dat je in een mum van tijd weer droog bent. Door ze op 60 graden te wassen, weet je zeker dat je jaren kunt genieten van warme, zachte badhanddoeken. Maar welke kleur kies je eigenlijk?

Ga je voor smetteloos wit, modern grijs of juist een vrolijke kleur? Kela heeft bij alle badkamer artikelen een speciaal kleurconcept ontwikkeld. Hierdoor kun je al het textiel perfect combineren met andere badkamer accessoires. Combineer de petrol badhanddoeken bijvoorbeeld met Origami bekers en zeepschaaltjes of de Monaco afvalemmers. Op deze manier kun je de hele badkamer een uniek uiterlijk geven zoals jij het mooi vindt.

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste kleuren? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van onze klantenservice. We kijken graag met je mee om je te helpen bij het maken van een keuze.