Uitstekers

Totaal 340 artikelen
Gesorteerd op:

De leukste vormen maak je met onze uitstekers

Uitsteekvormen zijn ideaal om koekjesdeeg, marsepein, fondant, cake, fruit, groente en beleg in allerlei figuurtjes te snijden. Zo maak je niet alleen lekkernijen die heerlijk zijn om van te smullen, maar óók om naar te kijken. Het aanbod van Habitas bestaat uit tal van verschillende uitstekers; zo creëer jij voor elk soort feestje de perfecte delicatessen die helemaal onder het thema vallen.

Het merk Städter is een uitblinker op het gebied van kwalitatieve uitsteekvormen. Het gigantische assortiment biedt jou passende uitstekers voor álle soorten verjaardagsfeestjes, kinderfeestjes, themafeesten, bruiloften, (inter)nationale feestdagen, gender reveals, babyshowers, geboortefeestjes, kraambezoekjes en nog veel meer. Zo heb je cookie cutters in dierenvormpjes, plunger cutters in sterrenfiguren en complete uitstekersets van het hele alfabet!

Het maken van je eigen creaties is leuk voor jong én oud. Wil jij helemaal los gaan in je creativiteit? Naast uitsteekvormen zullen onze decoratiematerialen en chocolademallen jou vast en zeker aanspreken!