Door ons aangeraden
Sorteren
Sorteer op
Je kent het wel: je bent de spiezen voor de barbecue aan het voorbereiden. De houten stokjes liggen te weken in water terwijl je de kip aan het snijden bent. Tijdens het barbecueën merk je dat ze toch nog verbranden. Daarnaast zijn de stokjes eigenlijk tekort waardoor je eigen vingers er ook van langs krijgen wanneer je ze probeert om te draaien. Na het eten zit je met een heleboel stokjes die zo de prullenbak ingaan. Allemaal erg zonde en onhandig. Een set barbecuespiezen van RVS zou zomaar de oplossing voor je kunnen zijn. De RVS spiezen van Eppicotispai bijvoorbeeld zijn herbruikbaar en hebben een lengte tussen de 25 en 35 cm. Door hun lengte kun je een deel van de spies buiten de barbecue laten uitsteken zodat je ze veiliger kunt keren. Daarnaast geeft de lengte je ook nog eens genoeg ruimte om je lekker uit te leven met je favoriete ingrediënten. Maak lekkere groentespiezen, wees creatief met fruit of hou het bij klassieke kipspiesjes met satésaus. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Spiezen van RVS kunnen warm worden door de barbecue. Daarom is het aan te raden om ze te keren en te verplaatsen met behulp van een tang of een paar stevige barbecuehandschoenen. Door de spiezen te combineren met diverse barbecueroosters & -platen kun je enorm veel verschillende spiesjes bereiden. Gebruik bijvoorbeeld een plaat wanneer je delicate etenswaren zoals fruit of vis gebruikt of gebruik een gietijzeren rooster wanneer je vleespiezen met die typische grillstrepen wilt maken. Wij wensen je veel barbecueplezier!