Er gaat niets boven zelfgebakken brood!

Zelf brood bakken kan een hele opgave zijn, maar er is niks lekkerder dan dat. Broodbakmachines zijn prachtige apparaten die het werk van jou overnemen. Een broodbakmachine mengt, kneed en bakt het brood volgens een vooringesteld programma. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is de ingrediënten toe te voegen en geduldig wachten. Bij de aanschaf van een broodbakmachine is het belangrijk te letten op de functies, maar ook op de bakvorm en programma’s. Je wil natuurlijk wel je eigen tijd en temperatuur kunnen instellen. De roestvrijstalen broodbakmachines van Unold zijn hiervoor zeer geschikt!

Als je de juiste broodbakmachine hebt gevonden, kun je direct zelf aan de slag. Een broodbakmachine is vaak volledig uitgerust, maar heb je er ook over nagedacht hoe je het brood wil bewaren? Wij hebben een heel groot assortiment om eten goed en lang te bewaren. Bekijk eens onze handige vershouddozen. Wil je experimenteren met diverse recepten? Wij hebben leuke en passende kookboeken voor de thuisbakker. Houd je van geroosterd brood? Onze broodroosters zijn uitermate geschikt! 

Ben je nieuwsgierig geworden? Online kun je ons hele assortiment vinden. Naast broodbakmachines en bijpassende accessoires hebben we nog veel meer! Heb je vragen? Neem contact op met een van onze medewerkers op de klantenservice. Wij staan je graag te woord!