Voederhuisjes

Totaal 12 artikelen
Gesorteerd op:

Voederhuisjes worden het hele jaar door gebruikt

Het hele jaar door zijn er manieren om vogels een handje te helpen. Zo gebruiken ze in de lente en de zomer vaak de vogelhuisjes die mensen plaatsen om hun eieren uit te broeden en hun jongen groot te brengen. Toch zijn er ook nog andere manieren om ze een steuntje in de rug te geven. Eva Solo is het hier zeker mee eens en heeft om die reden een ruim assortiment aan voederhuisjes. Met hun elegante uiterlijk zorgt Eva Solo ervoor dat deze voederhuisjes een mooie toevoeging zijn voor iedere tuin of balkon (Ondanks dat vogels alleen in het voedsel geïnteresseerd zijn). Steek een voedertafel in de grond, hang een bol aan de tak van een boom of plaats een voederhuisje tegen de muur.

Wist je trouwens dat voederhuisjes vaak het hele jaar door gebruikt worden door vogeltjes? In de winter vind je ze vaak in de tuin wanneer het eten schaars is. Het is verstandig om ze in deze tijd van het jaar wat bij te voeden met bijvoorbeeld vetbollen. Maar ook in de zomer zie je regelmatig vogeltjes die graag een graantje mee willen pikken. Vaak komt dit omdat ze opzoek zijn naar extra voedsel om hun jongen te kunnen voeden. Door wat zaden en pinda’s neer te leggen kun je ze op een eenvoudige manier helpen.

Nu alle vogeltjes genoeg te eten hebben, is het hoogtijd om jezelf ook van iets lekkers te voorzien. Verdeel de zelfgemaakte taart over de gebaksborden, zet een flinke pot thee op tafel en geniet van de vrolijke vogeltjes die je in de tuin ziet.