Gourmet & Funcooking

Totaal 49 artikelen
Gesorteerd op:

Met de gourmet & Funcooking apparaten zorg je voor gezelligheid aan tafel

Wanneer je geen zin hebt om zelf te koken, is het samen koken aan tafel de ideale oplossing. Op de steengril bak je eenvoudig verschillende soorten groenten en vlees. Met een gourmet en raclette bak je je eigen gerechten in een klein pannetje en de fonduen laat je je etenswaren in een hete pan met olie garen. De grillplaten, fonduen, steengrillen en gourmetstellen blijven de populairste vormen van funcooking. Daarnaast zijn er nog veel meer funcooking apparaten voor allerlei verschillende gerechten. Denk aan ijsmachines om samen gezellig ijs te maken. 

Bij de aanschaf van een funcooking apparaat is het belangrijk dat je wel op een aantal dingen let. Houd rekening met voor hoeveel personen de set geschikt is, het bakoppervlak, veiligheid en de warmteregelaar. In ieder geval genoeg om over na te denken! Bij Habitas Online hebben we genoeg keus om je avond erg gezellig te maken. 

Funcooking apparaten zijn makkelijk in gebruik. Wil je niet met z’n allen aan tafel zitten, maar wil je wel makkelijk en snel een lekkere maaltijd klaar maken? Bekijk dan eens onze slowcookers en stomers. In een hand omdraai heb je een heerlijk gerecht klaar. Ook voor een groter gezelschap. Weet je niet wat je moet koken? Wij hebben genoeg kookboeken waar je inspiratie en lekkere recepten uit kan halen!