Keukenmachines & Mixers

Totaal 19 artikelen
Gesorteerd op:

Deze perfecte keukenhulpjes nemen het zware werk van je over

Voordat je een mixer voor in de keuken gaat aanschaffen is het goed om je af te vragen met welk doel je een mixer gaat gebruiken. Ben je een echte thuisbakker en zit je graag tot aan je haren toe in het beslag? Word je al moe bij de gedachte van het eindeloos kneden tot je het juiste deeg hebt? Of zie je op tegen die lamme arm die je krijgt van het opkloppen van de room tot de gewenste consistentie. Helaas kennen wij dit probleem, maar hebben wij gelukkig een oplossing: de keukenmixer. De keukenmixer een elektrische keukenhulp die het kneden, mengen en kloppen voor je doet. Een keukenmixer wordt over het algemeen gebruikt met bakken en bij de bereiding van taarten, cakes en andere lekkernijen. Een keukenmixer is ideaal en heel handig in gebruik, maar neemt vaak wel een prominente plek de keuken in. Een alternatief is de handmixer. De handmixer heeft een dezelfde functie als een keukenmixer, maar wat kleiner en makkelijker opbergbaar. Ook een handmixer wordt voornamelijk gebruikt bij het bakken en wordt tevens vaak geleverd met diverse opzetstukken. 

Zoek je toch iets anders? Een staafmixer kun je voor verschillende bereidingen gebruiken. Een staafmixer wordt in eerste instantie gebruikt ingrediënten te pureren. Een staafmixer is ideaal als je een heerlijke saus of een lekkere soep wilt klaar maken. Een staafmixer is compact en ligt makkelijk in de hand, maar kan vaak ook worden gebruikt voor mengen en kloppen.  

Hoeveel gardes wil ik? Hoeveel vermogen heb ik nodig? Heb ik ruimte in de keuken? Heb ik diverse opzetstukken nodig? Dit zijn allemaal vragen waar wij je verder bij kunnen helpen. Of je nu een keukenmixer gebruikt voor beslag, een handmixer voor roomvulling van een taart of een staafmixer om babyvoeding te pureren, het kan allemaal! Neem eens een kijk in ons volledig assortiment en stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers van de klantenservice of in de winkel.

Ben je nog niet uitgekeken? Bij Habitas Online zijn wij de expert in keuken. Naast een volledige selectie aan keukenmachines en mixers hebben wij ook handige blenders, slowjuicers, slowcookers en nog veel meer. Alles wat je zoekt voor in de keuken, vind je bij ons!