Rijstkokers

Totaal 6 artikelen
Gesorteerd op:

De makkelijkste manier om rijst te koken

Hoe kook je eigenlijk rijst? Rijst wordt eerst gewassen om de zetmeel te verwijderen. Als je dit niet doet, bestaat dus de kans dat je rijst blijft plakken. Na het wassen moet de rijst eerst weken. Daarna wordt de juiste hoeveelheid water toegevoegd en wordt het water aan de kook gebracht. Vervolgens is het wachten totdat de rijst klaar is. Gelukkig heb je met een rijstkoker dit probleem niet meer. Je zet de rijst op, drukt op de knop en de rijstkoker doet het werk voor jou. Resultaat: perfect gekookte rijst, van witte rijst tot sushirijst! Je kunt met de rijstkokers van Crock Pot in verschillende hoeveelheden rijst koken. Je kookt porties voor twee tot wel tien personen.

Een rijstkoker wordt wel eens verward met een stoomkoker. Het principe werkt hetzelfde. Het voedsel wordt op een hoge temperatuur gaar gestoomd. Een stoomkoker biedt net iets meer mogelijkheden. Het is handig om van te voren te bedenken of je alleen rijst wilt koken of ook andere ingrediënten wilt bereiden. Naast de stoomkoker heb je ook nog een slowcooker. Met beide bereidingsmethodes wordt een gerecht met gemak bereid en alle smaken blijven goed bewaard. Een slowcoker gaart alleen het eten op een lagere temperatuur. Wij raden beide keukenapparaten in ieder geval aan! 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze slowcookers? Bekijk dan eens ons assortiment. Naast slowcookers, hebben we nog meer handige keukenmachines. Denk aan blenders, mixers, koffiemachines en nog veel meer. Heb je een vraag over een van onze producten, neem gerust contact op met onze klantenservice.