Algemeen

Totaal 56 artikelen
Gesorteerd op:

Maak de allerleukste hapjes voor elke gelegenheid

Met behulp van uitstekers maak jij de allerleukste hapjes voor élke gelegenheid! Bak koekjes in diverse hartjesvormen voor Valentijnsdag, decoreer cupcakes met de mooiste 3D marsepeinbloemen, bekleed een verjaardagstaart met een lieve tekst uit fondantletters of kom in de kerstsfeer met vrolijke gingerbread men: het kan niet gek genoeg! Dankzij het enorme assortiment van Habitas heb jij passende uitstekers voor alle soorten verjaardagsfeestjes, kinderfeestjes, themafeesten, bruiloften, (inter)nationale feestdagen, gender reveals, babyshowers, geboortefeestjes en nog véél meer.

Metalen uitstekers zijn zeer scherp; hierdoor kan jij snel en eenvoudig de mooiste vormpjes snijden zonder veel kracht te gebruiken. In tegenstelling tot metalen uitstekers, hebben kunststof uitstekers geen scherpe randen en liggen fijner in de hand: ideaal voor gebruik door kinderen! Zo zijn de vrolijke uitstekers van Colourworks zeer veilig te gebruiken en zal de 52-delige uitstekerset van Städter voor veel bakplezier zorgen bij kinderen en volwassenen.

Ook plunger cutters zijn een uitkomst wanneer het gaat om snel, makkelijk en veilig bakken met (of zonder) kinderen. Plunger cutters zijn stempels en uitstekers in één. De figuren bevatten vaak extra veel detail én zijn eenvoudig uit de vorm te krijgen dankzij het veersysteem. Het werkt heel simpel: stempel het patroon in het deeg of fondant en haal deze eenvoudig uit de vorm door de plunger in te drukken. En voilà: een gedetailleerd ontwerp zonder teveel rompslomp!

Zelfgemaakte koekjes zijn ook leuk om cadeau te doen. Maak bijvoorbeeld schattige romperkoekjes voor kraambezoekers of maak fondantkoekjes met de naam van de jarige job erop. Doe de koekjes in transparante zakjes en je hebt een perfect cadeau waar veel tijd, liefde en zoetigheid in zit.

Wil jij je creativiteit ten volle uiten? Neem dan ook een kijkje bij onze decoratiematerialen, chocolademallen en 3D-bakvormen!