Bonenmalers

Totaal 27 artikelen
Gesorteerd op:

Met een bonenmaler ben je de baas over je eigen koffie

Met onze handige koffiebonenmalers, ben jij als koffieliefhebber de baas over jouw eigen koffie en bepaal jij hoe je die zet. Houd je van een sterke kop koffie of een stevige espresso? Met de koffieboonmalers van Habitas Online pas jij je eigen maling aan en bepaal je je eigen doorlooptijd. Een verse kop koffie wordt voller en romiger als de bonen versgemalen zijn.  Het merk Kitchencraft heeft prachtige koffiemolens waar de koffiebonen op de hand gemalen worden. Passie voor koffie noemen we dat! De elektrische bonenmalers van Moccamaster of Baratza doen het werk voor jou. Met een druk op de knop worden de bonen perfect gemalen. Naast makkelijk in gebruik ziet een bonenmaler er prachtig uit op het keukenaanrecht naast een koffiemachine. 

Bij de aanschaf van een bonenmaler is verstandig om de keus af te laten hangen van het soort apparaat dat je gebruikt. Espressokoffie heeft een fijnere maling nodig dan de koffie je de gebruikt bij een cafetière. Een elektrische bonenmaler heeft een fijnere maling dan een handmolen. Ongeacht de keus die je maakt. Met een bonenmaler gooi je geen koffie meer weg en heb je altijd verse koffie. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij nog meer aanbieden voor de koffie- en theeliefhebber? 

Bekijk eens onze prachtige koffiemachines. Heb je al een koffiezetapparaat, maar mis je nog een passende melkopschuimer om eindelijk die heerlijk romige cappuccino te serveren?  Bekijk dan online ons hele assortiment!