Braadpannen

Totaal 182 artikelen
Gesorteerd op:

Braadpannen zijn het perfect voor het langzaam garen van gerechten

Gietijzeren pannen worden langzaam warm en houden deze warmte lang en goed vast. Hierdoor zijn deze pannen uitermate geschikt voor het langzaam garen van heerlijke gerechten. Door de duur van de bereiding blenden smaken en kleuren fantastisch in elkaar en geniet je van de meest krachtige smaken en heerlijke geuren. Bovendien zijn braadpannen vaak schitterend qua design en vaak het middelpunt op tafel tijdens feestelijke diners.

Bij Habitas hebben we een aantal geweldige merken in ons assortiment waardoor je volledig naar jouw eigen wensen een braadpan kan uitzoeken. Ga je bijvoorbeeld voor een gietijzeren pan van Sürel of Kela, een gegoten aluminium braadpan van Masterclass of een roestvrijstalen pan van BergHOFF? Per materiaal is de behandeling van de pan anders, dus neem dit mee in jouw keuze. Ook is het belangrijk om te weten op welke warmtebron je kookt. Pannen die niet op een inductiebron kunnen, zijn niet magnetisch en kunnen zodoende ook niet op inductie gebruikt worden. Bij de pannen van Woll wordt dit in de serie aangegeven en het is dus verstandig om te kijken of je hierbij de juiste keuze maakt. Uiteraard kan je bij vragen terecht bij onze deskundige medewerkers, welke je alles kunnen vertellen over welke pan het meest geschikt is voor jouw keuken.

Wil je nog tips over fantastische gerechten welke je kan bereiden in de braadpan? Kijk dan eens in ons ruime assortiment aan kookboeken over gietijzeren pannen. Uiteraard ben je ook voor tips meer dan welkom in ons filiaal in de Markthal.