Diverse

Totaal 62 artikelen
Gesorteerd op:

Een ruim aanbod aan kookboeken om je kast mee te vullen

Iedereen die graag in de keuken staat heeft het liefst een grote boekenkast vol kookboeken dicht in de buurt om oneindig veel inspiratie op te kunnen doen. Toch kan er altijd wel een plekje worden vrijgemaakt voor een nieuw boek dat nog aan je collectie ontbreekt. Misschien mis je wel een leuk kookboek vol met verschillende stamppotten. Of wat dacht je van een boek met overheerlijke hapjes of dips waardoor je eindelijk die mooie serveerplanken van Bowls & Dishes eens kan gaan gebruiken.

Ook aan de mensen wie hun culinaire kunsten wat meer willen uitbreiden hebben we gedacht. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld een boek vol recepten die ideaal zijn om tijdens de feestdagen een heel menu op tafel te kunnen zetten. Ook in het aspergeboek kun je hele originele recepten en ideeën vinden. Wist je trouwens dat je asperges het beste in een speciale aspergepan kunt koken? Hierdoor behouden ze hun mooie, smalle vorm.

Dit zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden van de vele kookboeken die je bij ons kunt vinden. Neem rustig de tijd en bekijk al je opties. Of kom eens langs bij onze winkel in de markthal in Rotterdam. Hier vind je namelijk een grote kast met een heleboel boeken welke je even door kunt bladeren voor je een beslissing neemt.