Cijfers letters & tekens

Totaal 14 artikelen
Gesorteerd op:

Uitstekers van het hele alfabet

Met de uitstekers van Habitas heb je alle cijfers, letters en tekens in huis om zoete berichtjes en gepersonaliseerde traktaties te maken. Hoewel sommige uitstekers geschikt zijn voor specifieke gelegenheden, kunnen deze uitsteekvormen het hele jaar door gebruikt worden voor álle soorten gebeurtenissen: verjaardagsfeestjes, jubilea, knusse bakprojecten met kinderen en nog véél meer!

De uitstekerset van KitchenCraft bevat alle letters van het alfabet zodat jij leuke én eetbare teksten kan maken. Maak bijvoorbeeld een lieve tekst uit fondantletters voor op een verjaardagstaart, bak suikerkoekjes in de initialen van een speciaal iemand of snijd pasta in letterfiguren die aan de eetlust van elk kind voldoen. Voor verjaardagen en jubileums komen onze uitstekers in cijferfiguurtjes zeer van pas; het merk Städter bevat alle getallen die je nodig hebt. Steek bijvoorbeeld je geluksgetal, leeftijd of een belangrijke datum uit koekjesdeeg, cake, brood, ontbijtkoek, wafels of fruit en maak het af met gesmolten chocolade of jam. 

Tip: deze uitstekers zijn ideaal om kinderen op een plezierige en smakelijke wijze te helpen met het leren van letters en getallen. Ook is het een perfecte manier om ze voedsel te laten eten waar ze normaal gesproken moeilijk over doen. Pak Het Grote Kinderkookboek of het Heel Holland Bakt Kinderbakboek erbij, stroop de mouwen op en geniet samen van de pret en leerzaamheid die het bakken en kokkerellen met zich meebrengen.