Pasta 2.0 - Caroline Bretherton

€ 20,99

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 9789023015840
Fabrikant: Becht
Lengte: 24 mm
Breedte: 20 mm
Productinformatie "Pasta 2.0 - Caroline Bretherton"

Pasta 2.0 neemt je mee in de veelzijdige wereld van pasta's en noodles. Van Duitse spätzle en Aziatische noodles tot Italiaanse ravioli: alles passeert de revue.

In "Pasta 2.0" vind je niet-traditionele alternatieven voor pasta- en noodlegerechten met nieuwe smaken en texturen, minder koolhydraten, meer voedingswaarde en glutenvrije opties.
Het eerste deel van het boek richt zich op het maken van de pasta zelf, met verrassende ideeën als pastadeeg van kikkererwtenmeel of spelt-kastanjemeel en uitleg over het maken van verschillende pastavormen zoals gnocchi en farfalle.
In het tweede deel volgen 72 recepten voor de heerlijkste gerechten met pasta en noodles in de hoofdrol. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Vietnamese kip-noodlesalade of spaghetti met geroosterde hazelnoten en salie.

Merk "Becht"
Bij uitgeverij Becht vind je kook- en lifestyleboeken waarmee ze je graag verleiden om de keuken in te duiken. Hierbij maakt het natuurlijk totaal niet uit of je nu een veganist, broodliefhebber of carnivoor bent. Dus hou je van koken en ben je graag op de hoogte van de laatste lifestyle trends? Dan vind je bij Becht de juiste boeken.
Aantal pagina's: 192
Bindwijze: Hardcover

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.