Smokey Goodness 2 - Jord Althuizen
In 2016 won het eerste deel van Smokey Goodness de Kookboek van het Jaar vakjury prijs. Een jaar later zorgde een overweldigende meerderheid van de stemmers er voor dat Smokey Goodness 2 de Gouden Garde Publieksprijs 2017 won. De vakjury schreef naar aanleiding van de nominatie over dit boek: "Knap dat Jord Althuizen ook in zijn tweede boek het hoge niveau van zijn eerste heeft weten vast te houden en nog weet te verrassen ook. Smokey Goodness 2 is lekker stoer en ruig, tot aan de cocktails toe!".
In het tweede deel van Smokey Goodness reist Jord Althuizen af naar Zuid-Amerika, op zoek naar de BBQ-cultuur van onder andere de Argentijnse pampa's. Van vurige salsa's tot complete asado's, porkbelly pita's én latino spareribs. Een must have voor alle grillfanaten!
Pluspunten:
- Prachtige foto's
- Recepten van de meester zelf
- Zorgt voor een zomers vakantiegevoel
Minpunt:
- Het gaat er zo heet aan toe, dat je af en toe even moet blussen met een cocktail
Aantal pagina's: | 224 |
---|---|
Bindwijze: | Hardcover |
Aanmelden