Vloerkleden

Totaal 94 artikelen
Gesorteerd op:

Breng sfeer en comfort in je badkamer met een mooi vloerkleed

De badkamer wordt tegenwoordig gezien als één van de belangrijkste ruimtes van ons huis. Toch wordt de vloer ervan regelmatig overgeslagen waardoor de badkamer vaak een wat killere uitstraling heeft. Een mooi vloerkleed kan hier de ideale oplossing bieden. Het klinkt misschien wat tegenstrijdig om een vloerkleed in zo’n vochtige ruimte te leggen, maar het heeft vele voordelen. Zo geef je de ruimte niet alleen een huiselijke en warme sfeer, maar zorgt het ook voor een positieve ervaring na het douchen of na een bad. Na een ontspannen verzorgingsroutine wil je je voeten natuurlijk het liefst op een warme en zachte ondergrond zetten om dat ontspannen gevoel zo lang mogelijk vast te kunnen houden.

De vloerkleden van Kela zijn gemaakt van 100% katoen en zijn heerlijk zacht aan je voeten. Je kunt ze bij ons vinden in verschillende maten zodat je hem precies kunt afstemmen op het formaat van je badkamer. Dankzij het speciale kleurconcept van Kela, is het mogelijk om de kleur van je nieuwe vloerkleed te combineren met bijvoorbeeld een mooie set handdoeken of wat leuke badkamer accessoires. Het ruime assortiment van Kela bied je uitgebreide mogelijkheden om allerlei verschillende badkamer artikelen te mixen en matchen waardoor je binnen no time je badkamer een metamorfose kunt geven. Wist je trouwens dat je bij ons ook diverse badmatten kunt vinden? Deze leg je eenvoudig op de bodem van een bad of douchebak en voorkomt dat je makkelijk kunt uitglijden.