Met een druk op de knop het perfecte kopje koffie

Welk apparaat je kiest, is afhankelijk van het soort koffiedrinker dat je bent. Er zijn volautomatische espressomachines waarbij je met een druk op de knop al een heerlijke koffie hebt. Zo zijn er ook espressomachines waar je een aantal handmatige handelingen moet verrichten. De welbekende piston espressomachines zijn prachtige apparaten waar je de regie zelf in handen neemt en maling van de koffie zelf bepaalt. Houd je wel van koffie, maar wil je niet direct een apparaat aanschaffen en zoek je een alternatief? De filterkoffie is weer hip. De filterkoffiemachines van Moccamaster zijn terug van weggeweest en erg populair.

Ben jij een koffieliefhebber, maar wil je gewoon makkelijk een kopje koffie zetten. Dan zijn de volautomatische espressomachines ideaal voor jou. Met versgemalen bonen of gemalen koffie en slechts één druk op de knop maak je direct de lekkerste koffie. Bij de aanschaf van een volautomaat is het belangrijk dat je weet van welke functies je gebruik wil maken en natuurlijk het design. Wel of geen automatisch melksysteem of heetwater functie? De volautomatische espressomachines van Habitas Online zijn volledig uitgerust, makkelijk in gebruik en hebben een prachtig design.

Kom je er niet uit of heb je een vraag? Neem gerust contact op met de klantenservice. We helpen je graag op weg! Ben je nieuwsgierig en wil je weten welke slimme oplossingen we nog meer aanbieden op het gebied van koffie en thee? Naast volautomatische en piston espressomachines hebben we handige waterkokers, bonenmalers en nog meer. Bekijk hier het hele assortiment.