Serveerschalen

Totaal 91 artikelen
Gesorteerd op:

De mooiste manier om maaltijden te presenteren

Wanneer je aan servies denkt, denk je vooral aan borden en bestek waarmee de tafel wordt gedekt voor bijvoorbeeld een diner. Maar wanneer je een gezellig etentje op de planning hebt staan, wil je liever niet die ongezellige pannen op tafel zetten. Serveerschalen zijn daarom, net als de dinerborden en een mooie bestekset, een essentieel onderdeel en kunnen een mooie aanwinst zijn op je huidige servies set. Want zeg nou zelf; die perfect gegaarde stukken vis, knapperige groenten of gebakken aardappeltjes zijn toch nog lekkerder wanneer je ze mooi opdient?

De serveerschalen vind je bij ons in diverse stijlen, materialen en afmetingen. De porseleinen schalen van Eva Trio hebben een klassieke stijl en zijn daarom makkelijk te combineren met je huidige servies en ideaal voor op de eettafel. Dankzij de diverse vormen en maten zorgen ze ervoor dat je alles kunt serveren wat je maar wilt. Zoek je iets om te serveren tijdens een feestje, een verjaardag of een gezellige avond? Wat dacht je van leuke schaaltjes van echt olijfhout voor de nootjes, olijven of andere zoutjes? De serveerschalen van kunststof of bamboe zijn ideaal voor het serveren van de chips, het stokbrood of een lekkere salade en zijn ook prima te gebruiken wanneer je in de zomer liever buiten eet.

Er is genoeg om uit te kiezen zoals je kunt zien. Maar wellicht ben je toch nog naar iets anders opzoek zoals een aantal leuke serveerkommen, een broodmand of een mooie saladeschaal. Wanneer je er zelf niet helemaal uitkomt, kun je altijd contact opnemen met één van onze medewerkers van de klantenservice.