Tampers

Totaal 5 artikelen
Gesorteerd op:

Creëer het perfecte bakje koffie met een tamper

Echte koffieliefhebbers zien het als een uitdaging om met een piston espressoapparaat het perfecte bakje koffie te zetten. Bij het zetten van koffie met zo’n apparaat zijn er diverse aspecten welke invloed kunnen hebben op het eindresultaat. Zo kan de grofheid van de gemalen koffie, de hoeveelheid gemalen koffie en de kracht van het aandrukken ervan in de piston (koffiefilter) van grote invloed zijn op de smaak en aroma. Door te spelen met al deze aspecten kom je er vanzelf achter wat jouw persoonlijke favoriet is.

Bij deze manier van koffie zetten, kunnen diverse koffie accessoires je veel hulp bieden. De tamper van Kitchencraft is hier een goed voorbeeld van. Hiermee kun je namelijk op een eenvoudige manier de gemalen koffie aandrukken in de piston. Let er bij het aanschaffen van een tamper op dat de diameter overeenkomt met de diameter van de piston en dat de tamper goed in de hand ligt. Dit zorgt ervoor dat je de gemalen koffie precies op de goede manier kunt aandrukken voor het beste resultaat.

Naast een tamper zijn de tamperhouder en het uitklopbakje echte must-haves. De tamperhouder beschermt het werkblad en zorgt ervoor dat je op een veilige manier de koffie kunt aandrukken zonder dat de piston per ongeluk wegglijdt. Het uitklopbakje is weer ideaal om de piston gemakkelijk te kunnen ontdoen van het koffiedik. Met al deze handige accessoires heb je alles in huis om erachter te komen wat jouw perfecte bakje koffie is. Bekijk het hele assortiment aan accessoires bij ons online!