Muffin- & Cupcakevormen

Totaal 31 artikelen
Gesorteerd op:

Ga je voor zoet of liever hartig? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een muffin- & cupcake vorm is zo’n vorm die al een paar jaar zo populair is dat hij bij veel mensen behoort tot de vormen die je standaard in huis zou moeten hebben. Met verjaardagen duiken we vaak de keuken in om een flink stel muffins of cupcakes te bakken waarbij we regelmatig hulp krijgen van onze kinderen. Muffin- & cupcakevormen kun je bij Habitas-online vinden in verschillende varianten. Wil je een kleine hoeveelheid bakken? Ga dan voor de vorm met 6 stuks. De meeste recepten gaan echter uit van een grotere hoeveelheid. Hiervoor kun je beter een vorm met 12 stuks kiezen. Wil je je baksels nog kleiner maken? Dan zou je ook kunnen kiezen voor de Wilton vorm voor 24 mini cupcakes. 

Een goede kwaliteit vorm in combinatie met papieren bakvormen, zorgen ervoor dat je kleine baksels niet zullen uitzakken en dat ze vrijwel altijd lukken. Maak bijvoorbeeld lekkere appelmuffins of maak cupcakes van karamel of chocolate chips en maak deze af door er met een spuitzak wat slagroom of botercrème op te spuiten. Wist je dat je een muffin- & cupcakevorm ook voor hele andere dingen kan gebruiken? Wat dacht je van mini lasagne, mini quiches of omelet uit de oven. Draai de vorm om en gebruik de bolle kant om bijvoorbeeld taco cups te maken die je vervolgens kunt vullen. De smaken en variaties zijn eindeloos. Voor meer inspiratie kun je natuurlijk altijd een bezoek brengen aan onze winkel in de Markthal in Rotterdam of neem contact op met onze klantenservice.