Ronde bakvormen

Totaal 138 artikelen
Gesorteerd op:

Met goede bakvormen ben je al halverwege om een spektakelstuk op tafel te zetten

Tijdens het bakken zijn goede kwaliteit ingrediënten erg belangrijk, maar de vormen die je daarbij gebruikt zijn minstens zo belangrijk. Met kwalitatief goede ronde bakvormen in je assortiment ben je namelijk al halverwege het proces om een mooi spektakelstuk op tafel te kunnen zetten. Maak bijvoorbeeld een prachtige red velvet taart met 3 lagen, een net iets te machtige chocolade taart of een echte Limburgse vlaai. Heb je al zin om de keuken in te duiken, maar mis je nog de juiste vorm? Geen probleem, wij helpen je graag verder!

Het merk Pyrex staat bekend om hun vuurvaste glazen producten. Hun glazen bakvormen zijn namelijk gemaakt van zeer sterk borosilicaatglas welke hittebestendig is tot wel 500 graden! Ideaal wanneer je creaties op hoge temperatuur gebakken moeten worden. Wil je je taart gemakkelijk uit de vorm krijgen? Neem dan eens een kijkje bij de springvormen. Deze zijn gemaakt van metaal en zijn voorzien van een non stick coating om het extra makkelijk te maken voor je. Daarnaast kun je ook kiezen voor een vorm met losse bodem. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in zowel hoge als lage vormen. Maak bijvoorbeeld een lekkere citroentaart als nagerecht of een frisse kwarktaart. Heb je een taartbodem die je extra makkelijk krokant wilt krijgen? Sommige vormen hebben een handige geperforeerde bodem waardoor de lucht er makkelijk bij kan en de bodem mooi gebakken wordt. Natuurlijk kun je in onze webshop nog een ruim aanbod aan andere bakvormen vinden. Denk hierbij aan broodvormen, tulbandvormen, vierkante bakvormen en meer.