Kunststof uitstekers

Totaal 85 artikelen
Gesorteerd op:

Deze uitstekers bezorgen je gegarandeerd veel bakplezier

In tegenstelling tot metalen uitstekers hebben kunststof uitstekers geen scherpe randen en liggen fijner in de hand. Hierdoor zijn ze ideaal voor gebruik door kinderen! Bovendien zijn ze licht in gewicht, zeer betaalbaar en makkelijk te reinigen. Habitas biedt verschillende kunststof uitstekers die gegarandeerd voor veel bakplezier zullen zorgen bij kinderen én volwassenen.

Maak de mooiste koekjes, gebakjes en snacks met de kleurrijke uitstekers van Colourworks. Het merk biedt verschillende sets van uitsteekvormen in bloemen-, hartjes-, sterren- en cirkelfiguren. Wil jij meer figuren om mee te spelen? De 52-delige uitstekerset van Städter biedt jou alle vormen die je nodig hebt: van cijfers en letters tot aan stoere vervoersmiddelen! En wil je jouw taartcreaties naar een hoger niveau tillen? Maak dan de mooiste 3D rozen met de uitstekers van KitchenCraft en de meest elegante sierranden met de uitsteeksets van FMM.

Ook plunger cutters zijn zeer geschikt wanneer het gaat om snel, makkelijk en veilig bakken. Plunger cutters zijn stempels en uitstekers in één. De figuren bevatten vaak veel detail én zijn eenvoudig uit de vorm te krijgen dankzij het uitdrukmechanisme. Het werkt heel simpel: rol koekjesdeeg of fondant met een deeg- of fondantroller, stempel het patroon in het deeg of fondant en haal deze eenvoudig uit de vorm door de plunger in te drukken. En voilà: een gedetailleerd ontwerp zonder teveel poespas! 

Het merk Städter biedt allerlei plunger cutters in de allerleukste vormen: van dierenfiguren tot aan kledingstukken. Ook heeft het merk plunger cutters in de vorm van hobbelpaardjes, babyflessen, rompers en kinderwagens. Zo kan jij je gasten verwennen met de mooiste koekjes en taartjes tijdens gender reveals, babyshowers, geboortefeestjes of kraambezoekjes.