Kerst & Winter

Totaal 45 artikelen
Gesorteerd op:

De gezelligste tijd van het jaar om te gaan bakken

De winter is de beste periode om volop te gaan bakken: de sfeervolle feestdagen, overheerlijke kaneelgeuren, gezellige diners en knusse baksessies geven ons een stukje warmte tijdens de koude winterdagen. Dit seizoen staat in het teken van feesten en eten. En met de uitstekers van Habitas ben jij helemaal voorzien voor de winter én de feestdagen!

Kom in de wintersfeer met zelfgemaakte koekjes in de vorm van sneeuwvlokken, sneeuwpoppen, ijskristallen of sleeën. Maak de mooiste pompoenkoekjes voor Thanksgiving met behulp van de geschulpte cirkels van KitchenCraft of creëer de meest griezelige cakejes met de Halloweensets van Städter. Zing ‘het paard van Sinterklaas’ uit volle borst terwijl je knabbelt op zelfgemaakte paardenbiscuitjes of vul je laarsje met thuisgebakken kaneelkoekjes in schoenfiguur.

En dan komt Kerstmis aan de deur kloppen; de mooiste tijd van het jaar moet uiteraard ook op zijn mooist gevierd worden! Het maken van een peperkoekhuis en het decoreren van vrolijke gingerbread men is onmisbaar tijdens de kerstperiode. Met de complete uitstekerset van Wilton heb jij alle kerstfiguren in huis om de mooiste delicatessen mee te maken. Zo til jij je kersttafel gegarandeerd tot een hoger niveau! Bekleed bijvoorbeeld de kersttaart met fondant of marsepein in de vorm van een kerstman, kerstboom of kerstklok. Of snijd kaasblokjes en fruit in de vorm van een piek of rendier. Of trakteer je familie en vrienden met een kerstsok gevuld met zelfgemaakte koekjes in de vorm van een ster of engel. Kortom: met de uitstekers van Habitas vier jij élke feestdag helemaal in thema!

Tip: bekijk ook onze fonduepannen en gourmetstellen om extra gezelligheid te creëren tijdens de winter- en feestdagen.