Hartjes

Totaal 8 artikelen
Gesorteerd op:

Vier de liefde met deze leuke hartvormige uitstekers

Uitstekers in hartjesvorm zijn perfect om de liefde te delen middels zelfgemaakte koekjes, taarten, cakes en overige hapjes in allerlei hartjesfiguren. Maak bijvoorbeeld een taart of cake in hartenvorm voor een verjaardagsfeest of jubileum. Verras je geliefde met koekjes in hartjesfiguur op Valentijnsdag. Of vier Moederdag met een uitgebreid ontbijt vol hartjesbeleg. Habitas biedt uitstekers in allerlei hartfiguren zodat jij op allerlei manieren harten kan veroveren met jouw kook- en bakvaardigheden!

Met de kunststof uitstekerset van Colourworks bak jij koekjes met éxtra veel liefde. Deze set bestaat uit een opbergbakje met daarin kleurrijke hartjes in diverse formaten; zo heb jij altijd een geschikte hartjesvorm in de gewenste grootte. Met de decoratieset van Städter creëer jij de mooiste taartranden in hartjesvorm en met de plunger cutters van KitchenCraft heb je in een handomdraai de mooiste fondanthartjes om je taart mee te versieren. Ook de 7-delige uitstekerset van Wilton is om verliefd op te worden. Deze set bevat alle figuren die je hartje begeert: harten met vleugels of met pijltjes erdoorheen, geschulpte hartjes, duo hartjes en nog veel meer.

Leuke ontbijttip voor Moederdag of Vaderdag: gebruik een roestvrijstalen uitsteker om een omelet of pannenkoek te maken in de vorm van een hart. Of snijd kaas- en hamplakken in hartjesfiguren. Zo zal jij je moeder, vader of geliefde vast en zeker verassen tijdens de feestdagen!

Krijg jij maar niet genoeg van hartjes? Bekijk dan ook onze chocolademallen en bakvormen in hartvorm.