Gereedschap

Totaal 9 artikelen
Gesorteerd op:

Met deze uitstekers maak jij de stoerste koekjes

Met de uitstekers van Habitas snijd jij koekjesdeeg, fondant, marsepein, fruit en beleg in de vorm van allerlei gereedschappen. Zo maak jij de leukste hapjes voor de stoerste klussers: ideaal voor verjaardagen, kinderfeestjes en overige gelegenheden!

Maak bijvoorbeeld koekjes in hamerfiguren of snijd kaasplakjes in allerlei tangvormen. Met de uitstekerset van Städter heb jij maar liefst 5 gereedschappen in huis om de mooiste creaties mee te maken: een hamer, moersleutel, schroevendraaier, tang en zaag. En wil je de mooiste taartversieringen van fondant of gum paste maken? Dan komen de tappits, oftewel liniaaluitstekers, van FMM zeer van pas! Met slechts één tik op je werkblad vallen er 10 leuke figuurtjes uit om je taart of cake mee te versieren.

Tip: bakken is ook leuk om samen met kinderen te doen! Laat ze de mouwen opstropen en zelf aan de slag gaan. In het Heel Holland Bakt Kinderbakboek vind je de leukste recepten om samen met de kids te doen. En daar komen deze stoere uitstekers natuurlijk zeer goed van pas.