Appelboren

Totaal 15 artikelen
Gesorteerd op:

Een appelboor hoef je niet alleen voor appel te gebruiken

De appelboor; wie kent hem niet. In één keer van de steel tot aan de kroon het klokhuis van de appel verwijderen. Met de handige cilindervormige tool kost je dit geen enkele moeite en krijg je spontaan weer zin om de keuken in te duiken. En gevulde appels met spijs en kaneel of lekkere warme appelbeignets zijn dus veel makkelijker om te maken. Daarnaast zorgt de appelboor er ook voor dat het snijden van appels voor je appeltaart ook een stuk sneller gaat. Dus pak je favoriete bakvormen er maar bij! 

Wist je trouwens dat je een appelboor niet alleen voor appel hoeft te gebruiken? Probeer hem eens uit bij een peer. Of gebruik hem bijvoorbeeld om rondjes uit een plak meloen, een stukje kaas of een ander ingrediënt te snijden. Deze rondjes kun je dan gebruiken om een bord leuk mee op te maken. De appelboren van de Buyer zijn verkrijgbaar in verschillende maten waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten fruit. Wil je het verwerken van appels nou nog makkelijker maken? Neem dan ook eens een kijkje bij de appelsnijders. Hier vind je namelijk snijders die je appel gelijk in parten kan snijden en zelfs een apparaat waarmee je je appel ook gelijk kunt schillen.