Door ons aangeraden
-
Producten
- Bakken
- Huishoudelijk
- Keukenapparaten
-
Koken
-
Kookgerei
- Aanstekers
- Braadzakken
- Branders
- Champignonborstels
- Dressing shakers
- Gardes
- Gehaktmolens
- Hamburgerpersen
- Handcitruspersen
- Ijsscheppen & -makers
- Kaasschaven & Krullers
- Keukenpincetten
- Keukentangen
- Knoflookpersen
- Kooklepels
- Kookringen
- Kookwekkers & timers
- Kruidenbuiltjes
- Kruidenpotjes
- Marinadespuiten
- Meten & Wegen
- Molens
- Notenkrakers
- Olieflesjes
- Openers
- Pizza & Pasta Bereidingen
- Pureepersen & -stampers
- Raspen Schillen & Snijders
- Rolladetouw & -ringen
- Rookovens & rookmot
- Schuimspaan
- Slacentrifuges
- Slagroomspuit
- Snijplanken & -matten
- Spatels
- Spiezen
- Terrines
- Thermometers
- Trechters
- Vergieten
- Vijzels
- Vleeshamers
- Vleesvorken
- Zeven
- Messen
- Pannen
-
Kookgerei
- Kookboeken
- Outdoor
- Tafelen
- Shop Duurzaam
- Kookwerelden
- Onze topmerken
- Nieuws
- Onze winkel
Sorteren
Sorteer op
Wanneer je aan een pincet denkt, denk je al gauw aan het verwijderen van een splinter of het ontharen van je wenkbrauwen. Maar waarom zou je een pincet niet in de keuken kunnen gebruiken? We hebben het dan natuurlijk niet over dezelfde pincet die je voor je wenkbrauwen gebruikt. We hebben het dan over een echte keukenpincet! Pincetten zijn er in verschillende soorten en het design is eenvoudig maar doeltreffend. In onze webshop laten we je graag zien hoe onmisbaar een keukenpincet eigenlijk is.
Steek de barbecue aan of gebruik de grillpan om mooie stukken vlees te braden. Met de lange keukenpincet van Diamant Sabatier kun je vervolgens je producten makkelijk en op veilige afstand omdraaien zonder dat je je vingers verbrandt of het product per ongeluk kapot maakt. Ben je meer van de vis? Dan heb je wel een pincet nodig om de graten te verwijderen. Met een speciaal visgraatpincet van Rösle is dit een fluitje van een cent. De onderkant van deze kleine pincet is plat in plaats van puntig waardoor je de graten met uiterste precisie kunt voelen en verwijderen. Ben je klaar met koken? Dan is het hoog tijd om het bord op te maken! Met de lange pincet kun je gesneden stukken vlees of vis en andere ingrediënten op het bord leggen zonder je handen vies te maken. Vervolgens kun je met een klein pincet heerlijk priegelen om je bordopmaak perfect te krijgen. Leg de blaadjes sla net even anders of garneer je maaltijd met wat strategisch geplaatste Parmezaanse kaasschilfers. Maak je maaltijd vervolgens af door wat kruiden te laten neerdwarrelen. Tijd om aan tafel te gaan!