Ijsscheppen & -makers

Totaal 106 artikelen
Gesorteerd op:

Alles wat je nodig hebt op het gebied van ijs

IJs is zo’n typisch product wat veel meer gebruikt en gegeten wordt dan veel mensen denken. Een paar ijsblokjes om je drankje extra koud te maken, een lekkere ijslolly op een warme zomerdag of een bolletje schepijs als nagerecht zijn hierbij maar enkele voorbeelden. Reden genoeg voor Habitas om een aantal verschillende ijsscheppen & -makers voor je op een rijtje te zetten.

De meeste van ons hebben standaard een ijsvorm in de vriezer liggen zodat we altijd wat ijsblokjes bij de hand hebben wanneer dat nodig is. Maar hoe leuk is het om deze standaard vierkante blokjes eens te vervangen voor wat vrolijke ijsvormen van Fred! In combinatie met een handige ijskoffie maker maak je de perfecte, verfrissende ijskoffie.

Wees creatief en maak lekkere ijslolly’s in diverse smaken om lekker af te koelen in de zomer of leef je uit en maak zelf overheerlijk schepijs met de ijsmakers van Zoku. Wanneer je schepijs klaar is om gegeten te worden, heb je natuurlijk ook een goede ijsschep nodig om die ronde bolletjes te kunnen maken. Met de handige producten die je bij ons kunt vinden, heb je een complete set in huis om alle soorten ijs te kunnen maken, eten en bewerken.