Gedroogd fruit is niet goedkoop maar wel heel lekker. Wat is er dan handiger dan het zelf te kunnen maken, zonder grote extra apparaten!
Ingrediënten
- 1 tot 2 mango's, zonder schil en in dunne plakjes gesneden
Optioneel - Cayennepeper
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 85 graden Celsius. 2. Leg de plakjes mango op een bakplaat met verhoogd rek. 3. Bak de plakjes mango in drie tot vier uur droog (Afhankelijk van de dikte van de plakjes kan dit langer of korter duren)
Mandoline van Mastrad, in de kleur zwart. Compacte kunststof mandoline met zeven roestvrijstalen messen: glad, geribbeld, drie raspen (1mm, 3.5mm, en 6mm) en een twee juliennesnijders.De snijdikte is instelbaar van 3 - 7 mm.
Mangosnijder 'Parti' van Gefu.
Met deze mango deler ontpit je een mango in een handomdraai. Door enkel lichte druk aan te brengen druk je zo de verdeler door het vruchtvlees en wordt de mango in twee gesneden. De verdeler laat amper vruchtvlees achter op de pit en door de zachte grepen blijven je handen gespaard. De verdeler is het beste te gebruiken op een mango met een schil, na gebruik kan de verdeler in de vaatwasser bij de rest van de afwas.
De "Large Cooking Tray" Bakplaat van Nordic WareEen extra diepe bakplaat van 44cm x 32cm x 2,5cm met rooster, dat is de Large Cooking Tray van Nordic Ware. In Amerika is dit dé manier om spek krokant te bakken voor het ontbijt. Je legt de plakken op het rooster en het vet valt in de bakplaat eronder. De warme lucht kan zowel bij de onder- als bovenkant met als resultaat; plat, perfect gegaarde beacon zonder ze om te hoeven draaien. Op dezelfde manier wordt ook fruit gedroogd of patat krokant gebakken. De bakplaat is natuurlijk ook zonder rooster te gebruiken.Pluspunten:Gemaakt van aluminiumDuurzaamInclusief roosterGelijkmatige garingLevenslange garantieMinpunt:Wij raden af om de bakvormen/-platen in de vaatwasser te reinigen. Dit gaat snel en gemakkelijk met de hand en zo kun je nog langer genieten van de bakvorm/-plaat.Gebruik & onderhoudVoor het eerste gebruik, en na elk volgend gebruik, de bakvorm/-plaat met de hand reinigen met warm water en zeep. Langdurig weken wordt afgeraden.Reinigen in de vaatwasser wordt afgeraden omder er verkleuringen kunnen optreden door de reinigingsmiddelen. Deze verkleuringen zijn slechts cosmetisch en hebben geen invloed op de bakeigenschappen of de veiligheid van de pan.Nylon, houten of siliconen producten worden aangeraden om te gebruiken met deze bakvormen/-platen. Metalen keukengerei en schuursponsjes kunnen krassen veroorzaken op de bakvormen/-platen. Dit zal geen invloed hebben op de bakprestaties.Aluminium reageert op zure ingrediënten zoals azijn en tomatenproducten. Deze voedingsmiddelen kunnen de pan donkerder maken en zelfs aantasten bij langdurig gebruik.Gebruik altijd ovenwanten bij het vervoeren van een hete bakvorm/-plaat.Over de Naturals Bakeware collectieDe Large Cooking Tray bakplaat is onderdeel van de Naturals Bakeware collectie.Professionele banketbakkers en bakkerijen vertrouwens al jaren op zuiver aluminium voor perfecte resultaten, keer op keer. Met deze serie van Nordic Ware is dat thuis te evenaren. Deze hoogwaardige bakvormen zullen nooit roesten en helpen jou, keer op keer, naar dat perfecte resultaat. De ingekapselde, gegalvaniseerde randen zorgen ervoor dat de vormen nooit zullen kromtrekken. De Naturals Aluminium Bakeware serie bestaat uit bakplaten, ronde bakvormen, brood bakvormen, pizza platen, cupcake vormen en nog veel meer!Over Nordic WareNordic Ware bestaat als sinds 1946. Dave Dalquist begon samen met zijn vader, broer en vrouw Dotty in de kelder van hun huis met het maken van simpele bak artikelen. In al die jaren is Nordic Ware gegroeid van twee medewerkers tot honderden en hebben ze nu een catalogus vol met producten. Zo zijn er uiteraard de wereldberoemde bundts (tulbanden) maar ook bakplaten, complete seizoen gerelateerde series, koek stempels, mini bakvormen, wafelijzers, pancake pannen, grillplaten en geweldige bakaccessoires. De producten zijn wereldwijd te vinden en met trots kunnen zij zeggen dat Nordic Ware nog steeds eigendom is van dezelfde familie.De eerste en bekendste bakvorm is de 'Original Bundt'. Deze kwam op de markt in 1950 en werd beroemd toen ze hem gebruikte in een bakwedstrijd. Uiteraard won deze cake de eerste prijs en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis. De bundt, oftewel tulband, is zo geliefd bij bakliefhebbers dat alleen de 'Original Bundt' al bij circa 75 miljoen mensen in de kast staat.Een bakvorm van Nordic Ware koop je voor het leven maar pas op, zodra je er één hebt geprobeerd... wil je er meer!
€ 44,99
Deze website maakt gebruik van cookies om de best mogelijke ervaring te garanderen. Meer informatie...