Door ons aangeraden
-
Producten
- Bakken
- Huishoudelijk
- Keukenapparaten
-
Koken
- Kookgerei
- Messen
-
Pannen
- Aspergepannen
- Braadpannen
- Braadsledes
- Fonduepannen
- Gratineerpannen
- Grillpannen
- Hapjespannen
- Koekenpannen
- Kookpannen
- Magnetronschalen
- Melkpannen
- Mosselpannen
- Ovenschalen
- Paellapannen
- Pannendeksels
- Pannenkoekenpannen
- Pannensets
- Pastapannen
- Poffertjespannen
- Sauspan & Steelpan
- Snelkookpannen
- Stoompannen & -mandjes
- Sudderplaten
- Tajines
- Vispannen
- Wokken & Wadjans
- Kookboeken
- Outdoor
- Tafelen
- Shop Duurzaam
- Kookwerelden
- Onze topmerken
- Nieuws
- Onze winkel
Sorteren
Sorteer op
Eén van de mooiste en meest traditionele gerechten van Spanje is natuurlijk de paella. Een fantastisch gerecht met rijst, kip, schaal en -schelpdieren en geserveerd in een grote paellapan. Het is de techniek en de verfijnde manier van bereiden waarom dit gerecht al eeuwen populair is in Spanje, maar ook ver daarbuiten. Om dit van oorsprong Valenciaanse gerecht zelf te maken moet je natuurlijk in het bezit zijn van een prachtige paellapan waarmee jij jouw eigen twist aan dit fantastische gerecht kan geven.
De paellapan kenmerkt zich door een platte bodem met lage rand en is van oorsprong vooral groot en ovaal om zo makkelijk mogelijk alle ingrediënten om te kunnen scheppen. Paella staat bekend om de lange tijd die het nodig heeft om tot een perfect eindresultaat te komen. Het is dan ook belangrijk om een pan te kiezen welke zich perfect leent voor deze omstandigheden en er ook nog eens een beetje fraai uit ziet op bijvoorbeeld een paellabrander van Garcima, want het oog wil ook wat. Paellapannen zijn er in allerlei soorten en maten en dus is de keuze reuze. Uiteraard ben je afhankelijk van jouw keuken of kookomgeving en hittebron. Oorspronkelijk wordt paella in de buitenlucht gemaakt, in een pan van plaatstaal op een houtskool vuur. De paellapan van Garcima kan dus, naast het fornuis, ook gerust op de barbecue gebruikt worden wanneer het mooi weer is. Hou je niet zo van al die poespas? De paella pan van Kitchencraft kan gewoon op het fornuis gebruikt worden en beschikt over een sterke anti-aanbaklaag waardoor je ervan verzekerd bent dat je rijst niet aan de bodem plakt.