Door ons aangeraden
-
Producten
- Bakken
- Huishoudelijk
- Keukenapparaten
-
Koken
- Kookgerei
- Messen
-
Pannen
- Aspergepannen
- Braadpannen
- Braadsledes
- Fonduepannen
- Gratineerpannen
- Grillpannen
- Hapjespannen
- Koekenpannen
- Kookpannen
- Magnetronschalen
- Melkpannen
- Mosselpannen
- Ovenschalen
- Paellapannen
- Pannendeksels
- Pannenkoekenpannen
- Pannensets
- Pastapannen
- Poffertjespannen
- Sauspan & Steelpan
- Snelkookpannen
- Stoompannen & -mandjes
- Sudderplaten
- Tajines
- Vispannen
- Wokken & Wadjans
- Kookboeken
- Outdoor
- Tafelen
- Shop Duurzaam
- Kookwerelden
- Onze topmerken
- Nieuws
- Onze winkel
Sorteren
Sorteer op
Hoewel de melkpan een hele specifieke pan is, kan hij wel een grote toegevoegde waarde zijn voor je keuken. Maar waarom zou je nou een melkpan aanschaffen wanneer je al in het bezit bent van een steelpan? Ten eerste heeft de melkpan vaak een extra dikke bodem, omdat melk nogal de neiging heeft om snel aan te branden. Bij een steelpan is deze extra dikke bodem niet altijd aanwezig. De melkpannen van Kela hebben naast deze dikke bodem ook nog een handig klein schenktuitje waardoor je gericht de inhoud kunt overschenken in een schaal of glas. De handgreep van de pan maakt dit schenken extra makkelijk voor je.
Een melkpannetje kan handig zijn bij diverse bereidingen. Het verwarmen van melk is dan natuurlijk de meest voor de hand liggende. Wanneer de melk warm is kun je makkelijk met een handmatige melkopschuimer de melk schuimig maken voor de cappuccino of latte macchiato. Ook voor het maken van geconcentreerde sauzen is de melkpan ideaal. Vooral wanneer je hier geen grote hoeveelheden nodig hebt. Ben je meer een theeliefhebber? Gebruik de pan dan om je water aan de kook te brengen. Dankzij de schenktuit en de steel kun je de theeglazen zonder problemen volschenken. Hebben we je inmiddels al overtuigd? Kijk dan snel even rond.