Lepels

Totaal 41 artikelen
Gesorteerd op:

Hoe vaak gebruik jij een lepel?

Veel mensen denken vaak dat tafelmessen en vorken de meest gebruikte bestekonderdelen zijn, terwijl de diverse lepels ook zeker niet vergeten mogen worden. Je gebruikt ze zelfs vaker dan je misschien zou denken. Drink je melk of suiker in de koffie? Dan heb je een koffielepel of een theelepel nodig. Eet je graag een schaaltje yoghurt bij het ontbijt of een bakje ijs na het avondeten? Dan heb je een eetlepel of een dessertlepel nodig. Zelfs in de keuken worden eetlepels en theelepels veelvuldig gebruikt om bijvoorbeeld ingrediënten af te kunnen meten. Hebben we je al overtuigd om te investeren in een aantal mooie lepels? Dan zijn de klassieke tafellepels van Maxwell & Williams misschien wel iets voor jouw. Of kijk eens naar de handige theelepels van Masterclass.

Wist je trouwens dat je bij ons zelfs originele eierlepeltjes van buffelbeen kunt vinden? Bestek werd vroeger van staal of zilver gemaakt wat de smaak van de gekookte eieren op een negatieve manier beïnvloedt. Door de speciale eierlepeltjes van neutraal smakend been te maken, wordt dit probleem makkelijk opgelost.

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor andere bestekonderdelen zoals mooi saladecouverts, speciale kreeftenscharen en complete besteksets. Heb je nog ergens vragen over of ben je op zoek naar specifieke lepels? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Er staat altijd wel iemand klaar die je vragen kan beantwoorden.