Door ons aangeraden
-
Producten
- Bakken
- Huishoudelijk
- Keukenapparaten
-
Koken
- Kookgerei
-
Messen
- Broodmessen
- Dunschillers
- Fileermessen
- Garneermessen
- Groente- & fruitmesjes
- Hakmessen & Bijltjes
- Kaasmesjes & Botermesjes
- Keramische messen
- Koksmessen
- Kruidenscharen
- Messenbeschermers
- Messenblokken
- Messensets
- Messenslijpers & Aanzetstalen
- Oestermessen
- Officemessen & Schilmessen
- Ophangsystemen
- Pizzames
- Scharen
- Tomatenmessen
- Uitbeenmessen
- Vismessen
- Vleesmessen & Trancheermessen
- Wiegemessen
- Wildscharen
- Zakmessen
- Pannen
- Kookboeken
- Outdoor
- Tafelen
- Shop Duurzaam
- Kookwerelden
- Onze topmerken
- Nieuws
- Onze winkel
Sorteren
Sorteer op
Elke kaas heeft zijn eigen hardheid en structuur. Zo heb je zachte, half harde en harde kazen waarbij je kunt kiezen uit talloze verschillende soorten en smaken. Al deze kazen moeten wel gesneden worden en verdienen allemaal hun eigen mes. Een romige brie snijd je bijvoorbeeld het makkelijkste wanneer het mes gaten in het lemmet heeft. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je een mooi plakje kunt afsnijden zonder dat het aan het mes blijft plakken. Half harde kazen zoals bijvoorbeeld een belegen kaas, snijd je het makkelijkst met een scherp mes met een gevorkte punt. Deze gevorkte punt is namelijk ideaal om je afgesneden stukje op te kunnen pakken. Wil je een stuk Parmezaanse kaas afsnijden? Dan kun je beter een robuuster kaasmes gebruiken. Deze zijn een stuk minder buigzaam en hebben vaak een scherpe punt waarmee je de kaas kunt breken. De kaasmessen van Boska zijn bijvoorbeeld erg populair en staan bekend om hun hoge kwaliteit. Hierbij kun je kiezen uit tal van verschillende soorten. Zoek je iets waarmee je dunne plakjes kunt snijden? Kijk dan ook eens bij onze ruime collectie kaasschaven.
Een serveerplank is vaak niet compleet zonder de gebruikelijke lekkernijen zoals worst en kaas. Maar ook de boter en het stokbrood ontbreekt hierbij niet. Een schaaltje verse kruidenboter op een stukje brood smeren is namelijk bij veel mensen nog steeds favoriet. Het botermesje is hiervoor onmisbaar. Botermesjes zijn vaak afgerond en niet scherp. Hierdoor kun je de zachte boter gemakkelijk oppakken en uitsmeren over het brood zonder het zachte brood te beschadigen. Naast de gebruikelijke botermesjes, kun je ook kiezen voor een speciale boterkruller. Leuk om de borrel of maaltijd een extra feestelijk uiterlijk te geven.