Kom vliegensvlug van je vliegenplaag af

Je kent het vast wel; je bent een paar dagen weggeweest en bent vergeten om de afvalemmer te legen. Of je hebt steevast een mooie schaal vol met fruit op tafel staan. De fruitvliegjes zullen dan nooit lang wegblijven. Wanneer je enkele vliegjes spot zullen dat er al snel veel meer worden waardoor er een heuse fruitvliegen kolonie in je huis komt wonen. Het lijkt wel of ze uit alle hoeken en gaten komen. Maar hoe bestrijd je deze nou het makkelijkste? Het antwoord is gelukkig heel eenvoudig: met een fruitvliegjesval van Kela!

De val heeft een stijlvolle en discrete uitstraling zodat je hem vrij onopvallend in iedere gewenste ruimte kunt plaatsen. Doe wat azijn en afwasmiddel in de val, plaats het RVS dekseltje erop en je zult zien dat al die vervelende fruitvliegjes als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Hou je ervan om met warm weer lekker buiten te eten, maar word je er gek van om alle insecten bij je maaltijd weg te houden? Kijk dan ook eens naar de handige vliegenkappen! Vanaf nu kunnen die vervelende insecten alle lekkernijen niet meer lastig vallen.