Sauspan & Steelpan

Totaal 98 artikelen
Gesorteerd op:

De lekkerste sauzen maak je zelf

Het maken van een goede saus gaat een stuk eenvoudiger in een goede sauspan en laten we eerlijk zijn: de heerlijkste sauzen maak je natuurlijk zelf vanuit jouw eigen keukendomein. Een heerlijke zelfgemaakte Stroganoffsaus, een botersausje voor bij de vis of een heerlijk jus voor tijdens de oer-Hollandse prak. Maar de sauspan wordt ook wel steelpan genoemd en is perfect inzetbaar om bijvoorbeeld een beetje melk te verwarmen voor de kleinste thuis of een heerlijke caramel bij een spetterend nagerecht. 

Bij Habitas hebben we een ruim assortiment saus- en steelpannen. Let om te beginnen goed welke pan geschikt is voor jouw warmtebron. Op zoek naar een sauspan met of zonder schenktuit? Wel of niet geschikt voor inductie? Of ben je op zoek naar een sauspan met passende deksel? Sauspannen worden gemaakt van verschillende materialen en welke keuze voor jou het beste is, is natuurlijk helemaal persoonlijk. Sauspannen van RVS zijn betaalbaar, duurzaam en mogen meestal in de vaatwasmachine. Ook zijn deze vaak onderdeel van een complete pannenset wat ontzettend handig is wanneer je op zoek bent naar meerdere pannen. De koperen pannen, zoals bijvoorbeeld deze sauspan van Paderno, staan bekend om hun optimale warmtegeleiding wat bij o.a. het maken van een saus of het smelten van suiker van groot belang is. De koperen pannen zijn dan wel kostbaar maar gaan ook een leven lang mee en zijn eenvoudig te reinigen. 

Heb je ergens vragen over? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van onze klantenservice of breng eens een bezoekje aan onze winkel in de Markthal in Rotterdam.